ma-vr 9-17 uur, maak vooraf een afspraak.

Over ons

Klokkenmaker De Klokkenier te Reeuwijk: passie voor klokken!

Aangenaam,
Frank Zuidhof,
Klokkenmaker

Door mijn vrouw Sanne, die de opleiding tot goudsmid volgde aan de Vakschool in Schoonhoven, werd ik gegrepen door de opleiding uurwerktechniek van deze school. Ik meldde me aan voor de opleiding uurwerkmaker en mag mij na enkele jaren gediplomeerd uurwerkmaker noemen.

Elke dag ben ik nog blij met de keuze die ik gemaakt heb. Klokken en uurwerken vormen mijn passie. Het geeft me keer op keer voldoening wanneer ik een klok tikkend af mag leveren bij mijn klanten. Ik ben geïnteresseerd in de verhalen achter de klokken en adviseer graag over de reparatie, restauratie of onderhoud. Klik op het logo hieronder en lees het artikel.

Per 3 september 2013 heb ik mijn eigen uurwerk reparatieatelier geopend. Een mooie opsteker was dat ik door de Rabobank werd uitverkoren tot ‘Starter van de Maand’.

Sinds 2013

Sinds de oprichting in 2013 heb ik als klokkenmaker talloze klokken weer tot leven gebracht. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van klokkenmechanismen, bied ik hoogwaardige reparaties en onderhoudsdiensten aan. Elke klok krijgt de zorg en precisie die het verdient, zodat deze weer jarenlang nauwkeurig de tijd kan aangeven.

Waarom de Klokkenier?

Meer dan 10 jaar ervaring

Zoals bij ieder ambacht is ervaring belangrijk. Al meer dan 10 jaar repareert de Klokkenier klokken!

Hand gemaakt

Sommige onderdelen van oudere klokken zijn niet meer beschikbaar. Daarom maken wij die zelf.

Goede prijs

De Klokkenier biedt altijd een goede prijs voor de reparatie van uw klok. Vooraf, helder en transparant!