ma-vr 9-17 uur, maak vooraf een afspraak.

Klok restauratie

Klokkenmaker de Klokkenier resatureert uw klok, zodat het weer als nieuw tikt.

Klokkenmaker De Klokkenier zorgt ervoor dat uw klok weer als nieuw wordt!

Bij De Klokkenier in Reeuwijk kunt u terecht voor het restaureren van alle soorten klokken. Of het nu gaat om een antieke staande klok, een delicate pendule of een elegante wandklok, de Klokkenier heeft de kennis en ervaring om uw klok weer in oude glorie te herstellen.

Als eenmanszaak bied ik een persoonlijke aanpak en zorgvuldige aandacht voor detail. Elke klok heeft zijn eigen unieke verhaal en charme, en mijn doel is om die te behouden terwijl ik de klok weer functioneel maak. Of uw klok nu beschadigd is door slijtage, defecte onderdelen heeft of gewoon een opfrisbeurt nodig heeft, ik zorg ervoor dat elk aspect nauwkeurig wordt hersteld.

Restauratie begint met een grondige inspectie van uw klok om de staat en de benodigde reparaties te beoordelen. Vervolgens ga ik aan de slag met het schoonmaken, repareren en indien nodig, vervangen van onderdelen, terwijl ik altijd probeer zoveel mogelijk van het originele materiaal te behouden. Indien het originele materiaal niet meer bestaat, dan maak ik het zelf!

Ik begrijp hoe belangrijk uw klok voor u kan zijn, zowel qua financiële als emotionele waarde. Daarom werk ik met de grootste zorg en respect voor uw eigendom. U kunt erop vertrouwen dat uw klok na restauratie niet alleen weer prachtig uitziet, maar ook perfect functioneert.

Breng uw klok naar De Klokkenier voor vakkundige restauratie en geef uw waardevolle tijdsmeesterwerk een nieuw leven.

Sinds 2013

Per 3 september 2013 heb ik mijn eigen uurwerk reparatieatelier geopend. Een mooie opsteker was dat ik door de Rabobank werd uitverkoren tot ‘Starter van de Maand’.

Waarom de Klokkenier?

Meer dan 10 jaar ervaring

Zoals bij ieder ambacht is ervaring belangrijk. Al meer dan 10 jaar repareert de Klokkenier klokken!

Hand gemaakt

Sommige onderdelen van oudere klokken zijn niet meer beschikbaar. Daarom maken wij die zelf.

Goede prijs

De Klokkenier biedt altijd een goede prijs voor de reparatie van uw klok. Vooraf, helder en transparant!