ma-vr 9-17 uur, maak vooraf een afspraak.

Klok reparatie

Klokkenmaker De Klokkenier laat uw klok weer tikken!

Klokkenmaker De Klokkenier laat uw klok weer tikken!

Bij De Klokkenier in Reeuwijk bent u aan het juiste adres voor vakkundige klokreparaties. Of uw klok nu een dierbaar erfstuk is dat generaties lang is doorgegeven, of een modern tijdsmeesterwerk dat niet meer nauwkeurig loopt, u kunt bij mij terecht voor professionele hulp. Als ervaren klokkenmaker heb ik de kennis om een breed scala aan klokproblemen op te lossen en uw klok weer in perfecte staat te brengen.

Expertise en Zorgvuldigheid

Elke klok, van antiek tot modern, krijgt bij De Klokkenier de aandacht die het verdient. Van het vervangen van versleten onderdelen tot het repareren van complexe mechanieken, ik werk met precisie en zorg om ervoor te zorgen dat uw klok weer nauwkeurig functioneert. In veel gevallen zijn de originele onderdelen niet meer leverbaar. Een veel voorkomend probleem bij oude klokken. In zo’n geval maak ik het kapotte onderdeel zelf na, zo heb ik al vele klokken weer tikkend gekregen! Mijn doel is om niet alleen de werking van de klok te herstellen, maar ook om het karakter en de charme van uw tijdstuk te behouden.

Veelzijdige Reparatiediensten

Mijn reparatiediensten omvatten een breed scala aan klokken, waaronder:

  • Staande klokken: Ik repareer zowel antieke als moderne staande klokken, waarbij ik zorg voor het mechanisme, de behuizing en de esthetische details.
  • Wandklokken: Van een oude regulateur tot een trendy designklok, ik zorg ervoor dat uw wandklok weer op tijd loopt.
  • Tafelklokken: Van klassieke pendules tot eigentijdse tafelklokken, ik bied reparaties die ervoor zorgen dat uw klok weer als nieuw is.

Persoonlijke Benadering

Als eenmanszaak bied ik een persoonlijke en klantgerichte benadering. Ik begrijp dat elke klok een uniek verhaal heeft en een speciale betekenis voor zijn eigenaar. Daarom werk ik nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw wensen en verwachtingen worden vervuld. Uw tevredenheid en de zorg voor uw klok staan bij mij centraal.

Betrouwbare Service

Bij De Klokkenier kunt u rekenen op betrouwbare en transparante service. Ik informeer u vooraf over de benodigde reparaties en geef een duidelijke prijsopgave. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Breng uw klok naar De Klokkenier in Reeuwijk voor deskundige reparatie en geef uw waardevolle tijdsmeesterwerk een tweede leven. Met passie voor het vak en oog voor detail zorg ik ervoor dat uw klok weer jarenlang meegaat en perfect de tijd aangeeft.

Sinds 2013

Per 3 september 2013 heb ik mijn eigen uurwerk reparatieatelier geopend. Een mooie opsteker was dat ik door de Rabobank werd uitverkoren tot ‘Starter van de Maand’.

Waarom de Klokkenier?

Meer dan 10 jaar ervaring

Zoals bij ieder ambacht is ervaring belangrijk. Al meer dan 10 jaar repareert de Klokkenier klokken!

Hand gemaakt

Sommige onderdelen van oudere klokken zijn niet meer beschikbaar. Daarom maken wij die zelf.

Goede prijs

De Klokkenier biedt altijd een goede prijs voor de reparatie van uw klok. Vooraf, helder en transparant!