ma-vr 9-17 uur, maak vooraf een afspraak.

Klok onderhoud

Klokkenmaker De Klokkenier zorgt ervoor dat uw klok blijft tikken!

Klokkenmaker De Klokkenier zorgt ervoor dat uw klok blijft tikken!

Bij De Klokkenier in Reeuwijk is klokonderhoud een belangrijke dienst. Uw klok is bij ons in goede handen, of het nu een antiek erfstuk of een moderne klok is. Regelmatig onderhoud is essentieel om uw klok in topconditie te houden en ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig blijft lopen.

De Klokkenier biedt uitgebreide onderhoudsdiensten aan, waaronder het schoonmaken van het mechanisme, het smeren van bewegende delen en het controleren op slijtage. Elk onderdeel van uw klok wordt zorgvuldig geïnspecteerd en behandeld om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft functioneren.

Uw klok krijgt de aandacht die het verdient, of het nu gaat om een complexe staande klok of een eenvoudige wandklok. Door periodiek onderhoud voorkomt u grotere problemen en verlengt u de levensduur van uw klok aanzienlijk.

Als klokkenmaker begrijp ik dat uw klok vaak meer is dan alleen een tijdinstrument. Het kan een emotionele waarde hebben of een speciaal plekje in uw huis innemen. Daarom streef ik ernaar om uw klok met dezelfde zorg en precisie te behandelen als waarmee deze oorspronkelijk is gemaakt.

Breng uw klok naar De Klokkenier voor deskundig onderhoud en zorg ervoor dat deze nog vele jaren nauwkeurig en betrouwbaar blijft tikken.

Sinds 2013

Per 3 september 2013 heb ik mijn eigen uurwerk reparatieatelier geopend. Een mooie opsteker was dat ik door de Rabobank werd uitverkoren tot ‘Starter van de Maand’.

Waarom de Klokkenier?

Meer dan 10 jaar ervaring

Zoals bij ieder ambacht is ervaring belangrijk. Al meer dan 10 jaar repareert de Klokkenier klokken!

Hand gemaakt

Sommige onderdelen van oudere klokken zijn niet meer beschikbaar. Daarom maken wij die zelf.

Goede prijs

De Klokkenier biedt altijd een goede prijs voor de reparatie van uw klok. Vooraf, helder en transparant!